Hoe de overgang de verandering op jouw figuur inzet en voor gewichtstoename zorgt

Veel van de bekende veranderingen die de overgang op ons figuur en gewicht heeft zijn inmiddels bekend. Als je eenmaal in de overgang zit, zal je gegarandeerd te maken krijgen met een van de beruchte overgangssymptomen.

De verandering die ontstaat door de overgang, zal onder andere gewichtstoename als gevolg hebben. Dit nare gevolg is door velen besproken. Een duidelijke oplossing wordt echter zelden aangedragen.

Omdat je de verandering aan jouw figuur door de overgang wil beperken, is een tijdige aanpak vereist.

Er zijn diverse manieren om deze verandering de baas te zijn. Wij leggen je de belangrijkste uit.

Neem afscheid van suikers

Suikers zorgen tijdens de overgang ervoor dat we nog meer last krijgen van overgangsklachten. De meest voorkomende overgangsklacht door een overmatige hoeveelheid suikers is de opvlieger.

Doordat bepaalde overgangshormonen gestimuleerd worden door suikers komen overgangsklachten nog vaker voor. Deze klachten wil je natuurlijk zien te verminderen en daarom zijn suikers not-done tijdens de overgang.

De verandering die wordt ingezet door de overgang, bijvoorbeeld gewichtstoename en de bijbehorende invloed hiervan op jouw figuur, wordt tevens versterkt door suiker.

Omdat suiker overal te vinden is wil je kortom de inname hiervan zoveel mogelijk beperken. Hierdoor laat je jouw lichaam sterker door de overgang komen.

Chemische stoffen dragen tevens bij aan de verandering van jouw figuur

Het is nooit prettig om te zien dat iets ogenschijnlijks ongrijpbaar jouw gewicht dusdanig doet toenemen dat het jouw figuur beïnvloedt. Wat veel vrouwen niet weten is dat chemische stoffen een van de grootste boosdoeners zijn.

Deze stoffen versnellen de veranderingen aan jouw figuur, onder andere door de gewichtstoename verder te laten toenemen. Doordat je echter de inname van chemische stoffen redelijk eenvoudig kunt verminderen, is dit een factor waar je snel wat aan kunt doen.

De meeste chemische stoffen zijn te vinden in producten die we dagelijks gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn frisdranken (aspartaam) en smaakversterkers. Aan het einde van dit artikel bespreken we een programma waar diverse recepten in te vinden zijn waar je geen gebruik van deze slechte stoffen hoeft te maken.

Wil jij de negatieve verandering aan jouw figuur tijdens de overgang stoppen? Ben je ook de gewichtstoename zat? Dan is het volgende advies goud waard.

Deze methode helpt de gewichtstoename te stoppen

Ria Kamelle is een expert op het gebied van de overgang. Na jarenlang onderzoek te hebben gedaan naar de oorzaken van gewichtstoename tijdens de overgang heeft ze haar lessen ondergebracht in het programma ‘Slank door de Overgang’.

In dit programma legt ze van A tot Z uit wat je moet doen om de verandering van de overgang op jouw figuur positief te beïnvloeden.

Door juist niet van de traditionele methoden uit te gaan maar de overgangshormonen aan te pakken, heeft ze al tienduizenden vrouwen in binnen- en buitenland kunnen helpen.

Ook jij kan een positieve draai geven aan de invloed die de overgang op jouw gewicht en figuur heeft.

Wil je meer weten over ‘Slank door de Overgang’? Lees er dan HIER alles over!

Tags: , ,
Vorig Bericht

Overgang Aandoeningen En Je Toch Beter Voelen

Volgende Bericht

Overgangshormonen, dit is waarom ze zo belangrijk zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *